Click to order
Като страстни ценители на храната и любители пътешественици споделяме с вас кулинарното ни приключение наречено ПАСИФЛОРА.
Ароматната тръстиковата захар открихме на далечния остров Мавриций – красиво място като частица от Рая, намиращо се в топлия Индийски океан. Там от години местното население отглежда традиционната захарна тръстика, от която произвежда уханна нерафинирана захар с различна мекота и плътност – от тъмно шоколадовата наситена захар меласа, през златистата тръстикова захар до светлата пудра.
В зелената Индонезия открихме деликатната кокосова захар, произведена от нектара на цветовете на кокосовата палма.
Органичната нерафинирана тръстикова захар произхожда от Индия, а завръщайки се в Европа се насладихме на едрите бляскави белгийски кристали захар, овкусени с карамел и чудесно допълващи кафето и чая.
И както става във всяко пътешествие освен за сладки моменти, настъпи момента и за солените вкусове.
В полите на Хималаите, в солните мини Пенджаб, открихме автентичната розова хималайска сол.
От средиземноморската перла Тунис донесохме натуралната морска сол на едри кристали.

Така се оформи нашата оригинална колекция натурална захар и сол, която нарекохме Passiflora (страстно цвете) в чест на любовта ни към храната, живота и приключенията.
Днес опитваме нови вкусове, които съвсем скоро ще споделим с вас. Ще се радваме да се присъедините към нашето вълнуващо пътешествие!
За ПАСИФЛОРА